Vrijwilligersvacatures

29 december 2011 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg.

Wie tijd over en zin heeft om iets nieuws aan te pakken, kan contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 4343229, e-mail infovrijwilligerswerk@welzijnleusden.nl. Voor vrijwilligersvacatures kunnen belangstellenden ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Vrijwilliger Huisbezoek bij Zonnebloem afdeling RenScherWoude. Nationale vereniging de Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie met plaatselijke afdelingen die zich inzet voor langdurig lichamelijk zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen. Voor de plaatsen Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg is dat Zonnebloem RenScherWoude. De Vrijwilliger Huisbezoek bezoekt regelmatig iemand die door ziekte, handicap of leeftijd aan huis gebonden is. Sommige mensen vinden het prettig om samen een wandelingetje te maken om bijvoorbeeld een paar boodschappen te halen. Naast het huisbezoek worden er door de Zonnebloem regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een dagje uit. Ook daarbij is de ondersteuning van vrijwilligers onmisbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie