Zesde editie voetbalquiz

14 december 2010 om 00:00 Nieuws

Vorig jaar trotseerden 120 deelnemers de vrieskou om deel te kunnen nemen aan de vijfde editie.

Wisselbokaal Café Moestas te winnen WOUDENBERG - De zesde editie van de Woudenbergse Voetbal Quiz staat gepland op woensdag 22 december. De voetbalquiz wordt gehouden in het clubhuis van VV Woudenberg aan de JF Kennedylaan. De aanvang van deze spannende voetbalquizavond is om 21.00 uur.

Het duo Van Santen - Aanen uit Odijk wist er toen wederom met de Café Moestas Wisselbokaal vandoor te gaan. Zij eindigden daarmee voor het Woudenbergse duo Van der Linden/Van der Linden.

Voetbaljaar

Het clubhuis van de V.V. Woudenberg vormt gewoontegetrouw het decor voor de deelnemers en toeschouwers. De quizmasters blikken terug op een interessant voetbaljaar. Dat geeft dit jaar volop grond voor pittige vragen.

Zo was er het WK, waar natuurlijk veel over te vragen valt, of het in mindering brengen van punten bij profclubs. Ook het onderwerp ‘coaches’ blijkt altijd genoeg bron voor vragen. Zoals ‘wie was de eerste ontslagen coach uit de eredivisie’. Maar de vragen in de quiz gaan ook verder terug in de tijd.

De organisatie schotelt de deelnemers een breed pallet aan vragen voor, dat via verschillende onderdelen op de deelnemers wordt afgevuurd.

Voorinschrijven

Voorinschrijven kan via de website van de voetbalvereniging: www.vvwoudenberg.nl of via www.quizgallerie.nl.

Inschrijving kan ook op de avond zelf in het clubhuis vanaf 20.30 uur.

De kosten bedragen 3,50 euro per deelnemer. Om 21:00 uur wordt gestart met de quiz.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie