AMERSFOORT - Verrassend was zaterdag de uitslag tussen VOP en Woudenberg niet. De kampioenskandidaat bleef met 0-3 aan de goede kant van de

25 november 2010 om 00:00 Voetbal

Bij de tweede treffer, een kwartier later, gleed Niels Berkhout binnen de beruchte lijnen ongelukkig weg en tikte daarbij een tegenstander aan. De toegekende strafschop vormde voor de Woudenbergse topscorer Kevin Bakker geen probleem: 0-2. Ook na rust was Woudenberg de betere ploeg maar voor hetzelfde geld had VOP langszij gekomen. Een doelpunt van Terence Vliet werd wegens vermeend buitenspel door de Spakenburgse scheidsrechter Klaas Verhoef afgekeurd waardoor het geen 1-2 werd. Daarna had Jeroen Louissen de pech dat hij de bal uit een goed genomen vrije trap via de Woudenbergse muur op de paal zag belanden. Pas in de voorlaatste minuut wist Joey Hendriks het bevrijdende derde doelpunt te scoren.