RENSWOUDE - In een aantrekkelijke wedstrijd heeft Renswoude drie verdiende punten gepakt. De zaterdagvoetballers van Elinkwijk waren het sl

16 november 2010 om 00:00 Voetbal

Trainer-coach Adrie Morren kijkt met veel genoegen terug op het duel. ,,Het was een fantastische wedstrijd. Wij hebben zeer goed gevoetbald met het publiek als grote winnaar”, vertelt hij. Vanaf de bank zag hij dat zijn ploeg uitstekend startte. Al na drie minuten had Dennis van Dijk prijs: 1-0. Daar bleef het voor rust qua Renswoudse goals bij. Ondanks het uitstekende optreden was de stand halverwege 1-1. Vlak voor rust kopte een Utrechtse spits binnen.

Renswoude pakte na rust de draad echter weer op. Raakte Johan van de Kaa na 48 minuten nog de paal, een minuut later kopte Martijn van Beek uit een hoekschop de 2-1 binnen. Van Beek zou na ruim een uur nog een keer scoren, wederom uit een corner. Ook na die treffer bleef Renswoude geconcentreerd. Op aangeven van Roy Veldhuizen was Dennis van Dijk in de 67e minuut voor de tweede maal deze middag trefzeker. Met deze score was de wedstrijd definitief gespeeld. Elinkwijk, dat de wedstrijd met tien beëindigde, deed nog één keer wat terug: 2-4.