SCHERPENZEEL – De zondagafdeling van Scherpenzeel heeft op bezoek bij Oranje Wit een knappe overwinning geboekt. De brigade van Marcel van

16 november 2010 om 00:00 Voetbal

Scherpenzeel begon sterk aan de wedstrijd. De eerste twintig minuten werd volgens Van Dijk goed voetbal op de mat gelegd. Desondanks bleef de wedstrijd in die periode verstoken van doelpunten. Het optreden van de Zelers was opvallend, gezien de personele problemen die ook de zondagafdeling teistert. Marcel van Dijk had in totaal dertien spelers tot zijn beschikking en had daarom voor de zekerheid zijn eigen voetbalplunje ook maar meegenomen.

In actie hoefde hij echter niet te komen. Vanaf de zijkant zag hij dat vlak voor en vlak na de pauze twee belangrijke doelpunten werden gemaakt. Arjan Kleton en Richard van de Zandschulp waren succesvol: 0-2. Daarop reageerde Oranje Wit door één-op-één te spelen. De thuisploeg creëerde een hoop kansen, maar Kevin van Deuveren hoefde slechts één treffer te incasseren. Toen na een opstootje Oranje Wit vanaf de 70e minuut met tien man verder moest, kregen de gasten meer lucht. Uiteindelijk was het Simon Rozendaal die na een counter de zege in de slotfase veilig stelde.