SCHERPENZEEL - De zondagafdeling van Scherpenzeel is met een 2-0 nederlaag teruggekeerd uit Almere-Buiten. De equipe van Marcel van Dijk bl

9 november 2010 om 00:00 Voetbal

Voorafgaand aan het duel wisten de ‘Zelers’ dat het moeilijk zou worden. Nadat vorige week de eerste competitiezege was geboekt, stond het treffen met kampioenskandidaat Buitenboys op het programma. De uitdaging werd op voorhand nog lastiger vanwege de afwezigheid van John de Fluiter, Henk van den Berg en Bruce Koster.

De opdracht die Marcel van Dijk zijn wel beschikbare kompanen meegaf was dan ook niet erg ingewikkeld: De huid zo duur mogelijk verkopen. Aan die opdracht werd voldaan. Pas in de dertigste minuut moest invaller-doelman Christiaan Koers capituleren. In de zeventigste minuut werd een slippertje in de defensie opnieuw afgestraft. ,,Ik ben helemaal niet ontevreden. Ook na de 2-0 zijn we blijven voetballen en kregen we zelfs kansen”, verklaart Van Dijk. Scoren was Mike den Hartog en Simon Rozendaal echter niet gegund. Van Dijk liet zijn middag er niet door verpesten. ,,Dit zijn niet de wedstrijden waar wij het van moeten hebben. Volgende week tegen Oranje Wit hebben we ongetwijfeld meer kans.”