STICHTING KUNSTPROMOTIE LEUSDEN EN WOUDENBERG WINT ADVIESTRAJECT GOUDEN VRAAGTEKEN 

26 maart 2018 om 11:51 lokaal Deel je nieuws

Woudenberg, 24 maart 2018 

De stichting Kunstpromotie Leusden en Woudenberg, de organisator van de Open Atelier Route Leusden en Woudenberg, ontvangt een Advies op Maat-traject. Advies op Maat is onderdeel van het programma Cultuur Onderneemt van de provincie Utrecht. 

Ter ondersteuning van het organiseren van de Open Atelier Route Leusden en Woudenberg had de stichting zich opgegeven voor het gouden vraagteken. 
De prijs werd afgelopen vrijdag uitgereikt op het Provinciehuis Utrecht. 

De prijs is een ADVIES OP MAAT. 
Het Advies op Maat-traject biedt culturele stichtingen en verenigingen uit de provincie Utrecht professionele ondersteuning en advies over vraagstukken als strategieontwikkeling, fondsenwerving, PR en marketing en vrijwilligersbeleid. Vijf dagdelen krijgen de organisaties advies van de SESAM Academie. 

Met dit programma stimuleert provincie Utrecht het ondernemerschap van de culturele sector. 

De Stichting Kunstpromotie Leusden en Woudenberg organiseert jaarlijks de Open Atelier Route Leusden en Woudenberg. De Open Atelier Route biedt het publiek de mogelijkheid om in contact met beeldende kunstenaars en hun werk te komen. Door ontmoeting bij een kunstenaar in de buurt wordt de sociale cohesie en kunstbeleving bevorderd. Ook probeert de stichting maatschappelijke groepen in de buurt te betrekken bij de activiteiten rondom de open Atelier Route. Dit jaar een selectie mantelzorgers en scholieren van de praktijkopleiding Accent.  

De Open Atelier Route vindt dit jaar plaats op 21 en 22 april van 12.00 - 17.00uur. 

De Routeboekjes zijn nu al te verkrijgen bij de sponsoren, het VVV ,de bibliotheek, het gemeentehuis, openbare ruimtes, wachtkamers en diverse winkels. 
En is te downloaden vanaf de Website: www.atelierrouteleusdenwoudenberg.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie