Wijnverkoop voor Fidelio en Caecilia

11 december 2020 om 10:02 Lokaal Deel je nieuws

Onze lokale muziekverenigingen Fidelio en Caecilia zijn deze keer de jaardoelen die Rotaryclub Scherpenzeel-Woudenberg ondersteunt. Fidelio viert dit jaar het 125-jarig bestaan, helaas gooide Corona roet in de geplande festiviteiten. Rotary draagt bij aan de aanschaf van een marimba. Caecilia heeft ook al zo’n rijke historie (128 jaar), zij wil dit jaar extra aandacht geven aan de jeugd bij de slagwerkgroep.

Ook in deze tijd, met beperkende Corona-maatregelen, heeft Rotary acties bedacht om die muzikale doelen te realiseren. Zo is nu de wijnactie van start gegaan! Erna van Dijk, voorzitter, vertelt: “Omdat we goede inkoopafspraken konden maken voor een paar prachtige wijnen, betaalt de koper een normale, vergelijkbare winkelprijs en kunnen we tóch van elke verkochte doos 10 euro aan onze doelen geven!”. Er zijn twee soorten rode wijn en twee soorten witte wijn, uit Frankrijk en Argentinië, per doos 43 of 49 euro. Naast de dozen, wordt vanwege de decemberfeestmaand, ook een feestelijke "limited edition" bubbel van Salentein verkocht. Deze kan per fles worden aangeschaft.

Wie de muziek ook een warm hart toedraagt en wil meedoen, kan terecht op deze bestelsite: bit.ly/Steundemuziek  (met hoofdletter S!). Op de websites van de muziekverenigingen staat ook informatie. Bestellingen worden gratis thuisbezorgd in de beide dorpen, op de bestelsite wordt alles uitgelegd!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie