Afbeelding
Dorcas Woudenberg

Woudenbergse supermarkten doen mee aan Dorcas Voedselactie

30 oktober 2020 om 16:28 Activiteiten

WOUDENBERG Twee supermarkten werken zaterdag 7 november mee aan de  Dorcas Voedselactie in Woudenberg. De voedselactie is dit jaar door de coronapandemie anders dan anders. Vanwege het toenemend aantal corona-besmettingen vindt de landelijke organisatie het niet veilig genoeg om fysiek producten in te zamelen in supermarkten en kerken. Daarom vindt de inzameling online plaats. 

In Woudenberg doen Albert Heijn en Jumbo mee. Bij de AH in Dorpsstraat liggen flyers met QR-codes. Op deze flyers kunnen klanten die de actie willen ondersteunen QR-codes scannen en per product doneren of bijdragen in de vorm van een heel pakket. Bij de Jumbo aan Het Schilt liggen waardenbonnen die bij de kassa kunnen worden afgerekend. De voedselpakketten worden dan door Dorcas ter plaatse ingekocht en verspreid in Albanië, Roemenië, Moldavië en Oekraïne.

Dorcas is een internationale christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie die samen met ruim 10.000 vrijwilligers in actie komt voor de allerarmsten en meest kwetsbare mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Meer informatie op www.dorcasvoedselactie.nl of www.dorcaswinkelwoudenberg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie