Telecomaanbieder KPN frustreert de aanleg van glasvezel

16 september 2020 om 17:23 lokaal Deel je nieuws

Naar aanleiding van het artikel “Scherpenzeler krijgt keuze uit glasvezel van verschillende aanbieders glasvezelnetwerk” wil ik iedereen graag wijzen op de uitzending van Tros Radar van 7 september 2020 waarin de handelwijze van KPN in deze aan de kaak gesteld wordt.
“Hoe belangrijk onze internetverbinding is, is in deze tijden van corona meer dan duidelijk geworden; het is onmisbaar. De beste verbinding die je kan hebben is via glasvezel. In Nederland houden zo’n veertig partijen zich bezig met de aanleg van dat glasvezel. En er is een keiharde concurrentiestrijd gaande. En door die strijd moeten consumenten vaak onnodig wachten tot ze die snelle glasvezelverbinding hebben. In de stad en op het platteland. Eén van de grootste spelers op de markt is KPN. Die partij komt opvallend vaak aan bod op het moment dat het aanleggen van glasvezel wordt gefrustreerd. KPN zit maandag in de studio.”

Uit de uitzending bleek dat hun handelwijze, zoals ook nu blijkt laakbaar is. Ze beloven enkel wanneer ze starten maar daarna is het afwachten wanneer mensen aangesloten kunnen worden.

En zeer jammer dat Delta Fiber hierdoor in een kwaad daglicht gezet wordt.

De uitzending is te vinden op internet: //radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/tv-uitzending-07-09-2020/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie