Afbeelding
Politie.nl

Gemeente Woudenberg waarschuwt voor oplichters

10 september 2020 om 13:53 Maatschappelijk

WOUDENBERG De gemeente Woudenberg waarschuwt voor oplichters die in de regio Woudenberg actief zijn. Het gaat hierbij volgens de gemeente om een ‘externe partij’ die beweert tegen betaling voor inwoners een afspraak te maken bij de gemeente. ,,Wij doen geen zaken met deze partij. Voor het maken van een afspraak hoeft u nooit te betalen’’, laat een woordvoerder van de gemeente weten.

Er zijn de afgelopen tijd meerdere meldingen bij de gemeente Woudenberg binnengekomen. Om hoeveel meldingen het gaat, heeft de gemeente niet bekendgemaakt.,,We horen steeds vaker dat inwoners gebruikmaken van diensten van een commerciële partij die tegen betaling een afspraak regelt bij de gemeente. Ook al lijkt het betrouwbaar: trap hier niet in.’’

De gemeente waarschuwt in het bijzonder voor de website afspraakloket.nl. ,,We hebben meerdere signalen gekregen dat inwoners van Woudenberg via deze website zijn opgelicht. Wij werken niet samen met deze partij. Regel afspraken met de gemeente altijd via woudenberg.nl.’’ Ook adviseert de gemeente gedupeerden om aangifte te doen bij de politie. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie