Afbeelding
Tennis- en Padelvereniging ’t Schilt

Bloemen voor 450e lid 't Schilt

2 augustus 2020 om 13:37 Tennis

WOUDENBERG Tennis- en Padelvereniging ‘t Schilt verwelkomde afgelopen donderdag haar 450e lid. Saskia van Dijk uit Woudenberg was de gelukkige en zij werd door de voorzitter Eldert de Weijer in de bloemetjes gezet. 

Eldert verraste Saskia met een mooie bos tijdens het Racket-trekken. Iedere donderdag komen beginners en gevorderden naar de John F. Kennedylaan om vrijblijvend een potje te sporten met elkaar. De avond start om 19.00 uur waarbij het eerste uur begeleiding op de tennis- én padelbaan aanwezig is.  Zo vinden nieuwe leden sneller hun draai bij de club. 

Doordat er in Woudenberg buiten wordt getennist én het geen contactsport is, blijken veel mensen tennissen of padellen juist nu serieus te overwegen. Eldert ziet in deze tijd dan ook een stijging van het aantal leden. Hij was benieuwd wat voor Saskia de doorslag gaf om te gaan tennissen bij TV ‘t Schilt. ,,Het lijkt mij een hele gezellige vereniging. Ik kwam er al vaker omdat mijn zoon er tennist en nu ben ik ook lid geworden om te leren tennissen.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie