Ouders deden actief mee bij de Kangoeroe Klub
Ouders deden actief mee bij de Kangoeroe Klub Gerben van Dijk

KV Woudenberg blij met de eerste oefenwedstrijden, weer ouders langs de lijn en het nieuwe scorebord

5 juli 2020 om 12:25 Korfbal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag speelden verschillende ploegen van de Korfbalvereniging Woudenberg weer voor het eerst een oefenwedstrijd tegen andere korfbalclubs. De D1 speelde een oefenwedstrijd tegen SKF uit Veenendaal en de B1 tegen Antilopen uit Leusden.

Ook waren de ouders weer welkom langs de lijn. Iets wat vooral voor de jongste jeugd, onze Kangoeroe Klub, belangrijk was. De afgelopen maanden zetten de ouders hun kroost namelijk af bij de ingang bij De Camp, maar nu kwamen ze allemaal mee het sportpark op. Om dit te vieren werden de ouders aan het einde van de training actief betrokken bij het spel.

Dit was ook een goed moment om het nieuwe scorebord te testen. De vereniging is hier erg blij mee en bedankt de voetbalvereniging en Harm van Piggelen met zijn mensen die er voor hebben gezorgd dat we kunnen genieten van een groter en veel duidelijker scorebord.

Zaterdag 11 juli is er nog een schot-toernooi voor alle teams, afgesloten met een BBQ, en dan begint de zomervakantie. Wij hopen begin september weer met de competitie te kunnen beginnen!

D1 bereidt zich voor op de wedstrijd
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie