Afbeelding
De Provence

De Provence leeft op in het najaar

2 juli 2020 om 15:21 Partnercontent

In het najaar komt de Provence tot leven. Er wordt veel georganiseerd, dus is dit hét moment om af te reizen naar deze omgeving. Proef de sfeer van de herfst tijdens theater, muziek en culinaire evenementen. Ook het weer is hiervoor perfect: nog wel warm, maar minder heet. En minder druk. Tijd dus om in het najaar zuidwaarts te gaan. Vier uw actieve en toch rustige vakantie in de Provence. Kom bij in een prachtig luxe villa, op een park dat geschikt is voor het hele gezin.
 

Uw activiteiten deze herfst?
U kunt de Provence op allerlei manieren beleven. Wat gaat u doen? Het historische Marseille verkennen? Het hoge bergdorpje Les-Baux-de-Provence en de omliggende kastelen bekijken? Varen op het prachtige stuwmeer Sainte-Croix, of in Gorges du Verdon, de grootste kloof van Europa? Golfen op een van de 8 royale golfbanen in de omgeving? Of lekker snorkelen, paardrijden of mountainbiken? Wat u ook wilt, het is mogelijk in de Provence.

Vier prachtige vakantieparken in de Provence
Het meest luxe vakantiepark in de Provence is Vallée de la St. Baume. Hier staan de vakantievilla’s op ruime kavels, met veel privacy en privé-zwembaden. Met gratis wifi en satelliettelevisie. Met de auto rijdt u binnen een half uur naar de Middellandse Zee, waar u de fjorden, zandstranden en baaitjes bewondert. Marseille ligt op slechts 50 kilometer rijden van het park. Verken ook de charmante dorpjes in de omgeving: Aix, Bandol en Cassis.

Topluxe wacht u op Résidence de Cannes, het villapark net buiten Cannes, de wereldberoemde badplaats in het hart van de Côte d’Azur. Vanaf uw balkon heeft u uitzicht op de Middellandse zee. Het strand is bereikbaar via een korte wandeling over de boulevard. Hier komt u om u te verwonderen over de luxe van de wereldelite. Dompel u ook onder in de vele festivals, boetiekjes, winkels, restaurants en (water)sporten.

Tussen de Côte d'Azur en de Alpen ligt vakantiepark Villa's du Verdon, in één van de mooiste gebieden van Zuid-Frankrijk: de Alpes-de-Haute-Provence. Hier komt u tot rust of trekt u erop uit, in ongerepte natuur. Hier slingert de machtige Verdon kolkend door diepe ravijnen en kloven, waarna deze rustig door stille bossen stroomt en uitmondt in
azuurblauwe meren.

Naast het beschermde park Sainte-Baume, ligt Jardin du Golf. Midden in de prachtige natuur, wijngaarden en pijnbomen. In de omgeving verkent u provençaalse dorpjes zoals Nans-les-Pins, bijvoorbeeld tijdens de ochtendmarkt op zondag. Of de historische vestingstad Sainte-Baume. Voor de befaamde 18-holes-golfbaan ‘Dolce Frégate Provence’, krijgt u 20% korting bij FranceComfort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie