tennisbal in net
tennisbal in net Unsplash

Tennisvereniging ‘t Schilt biedt Zomer Challenge voor de jeugd

5 juni 2020 om 16:40 Overig Deel je nieuws

TV ’t Schilt biedt deze zomer tennis en/of padel voor de jeugd tot 18 die bijvoorbeeld een zomerstop hebben van hun eigen sport of kennis willen maken met tennis en/of padel. Juist deze zomer waarin het onzeker is of de vakantie door kan gaan is buiten sporten heel aantrekkelijk. 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij de jeugd overdag vrij kan tennissen en/of padellen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast krijgen de spelers voor de zomervakantie 3 tennislessen of padeltrainingen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en mogen zij vrijblijvend meedoen aan de Clubkampioenschappen in september 2020.

Deelnemers kunnen zich uiterlijk inschrijven tot 20 juni aanstaande. Kosten zijn € 29,-. Het lidmaatschap eindigt automatisch op 1 oktober, tenzij je enthousiast bent geworden en besluit lid te worden van TV ’t Schilt. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op onze website: www.tvtschilt.nl

Tennisvereniging ‘t Schilt is een actieve tennis- en padelvereniging voor inwoners van Woudenberg en omgeving. 7 dagen per week kun je het hele jaar door tennissen en padel spelen met circa 450 leden in diverse speelsterkten. Iedereen vindt er tegenstanders die bij hem of haar past, zowel qua leeftijd als ook speelsterkte. 

Op de all-weather tennis- en padelbanen van kunstgras ben je van harte welkom om kennis te komen maken! 

Contactgegevens
TV 't Schilt
John F. Kennedylaan 114
3931 XM  Woudenberg

Tel: 033 2862677
E-mail: info@tvtschilt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie