corona virus in ``groen``
corona virus in ``groen`` Ab van den Pol

Flits foto 7 daagse

30 mei 2020 om 22:16 Overig Deel je nieuws

Na een week lang iedere dag een foto opdracht gemaakt te hebben krijgen de 40 leden van fotokring Flits nu iedere dag een dagwinnaar in beeld. 

Op de laatste dag in mei wordt de laatste dag winnaar bekend gemaakt en deze opdracht bracht misschien wel een creatief virus in de fotografen aan het licht. Leny van Prooyen en Yvonne Poot hadden de organisatie op zich genomen en zij bedachten samen de opdrachten voor de 7 daagse. 

Op dag 7 moest een titel van een lied worden gefotografeerd. Eerder werd o.a. al water en vakantie souvenir als opdracht gegeven en bij cijfers en letters was het resultaat onverwacht. Kijk de komende weken in zowel de Woudenberger als de Scherpenzeelse krant naar de dag winnaars foto. 

Alle ingezonden foto`s worden in september bij de opening van het nieuwe Flits seizoen avond vullen getoond. Dat wordt genieten met daarbij de bekendmaking van de overall winnaar van de serie van 7 welk door eigen leden wordt gekozen. Het corona virus speelt een originele rol in het maken van de foto`s. Martijna haar idee en uitvoering  bij cijfers en letters om beide organisatoren te bedanken.

opdracht weinig scherpte diepte
niet de winnende van deze dag
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie