Effectief leren met huiswerkbegeleiding

28 mei 2020 om 11:48 Onderwijs Deel je nieuws

De overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs is groot. De aanstaande brugklasser krijgt meer huiswerk, moet leren plannen, toetsen voorbereiden en er wordt een groter beroep gedaan op zijn of haar zelfstandigheid. Dit maakt de nieuwe school spannend. En dat in een periode dat burgklassers net de puberteit doormaken.  Alsof dat nog niet genoeg is, ondervinden de scholen nu ook de gevolgen van de coronacrisis die het onderwijs op zijn kop zetten.

Onder deze omstandigheden kunnen brugklassers misschien best een steuntje in de rug gebruiken. Huiswerkbegeleiding bij Studiekring Woudenberg kan dat bieden. Wij leren de leerling plannen, toetsen voorbereiden en effectief leren. Ook onderhouden wij contact met de mentor. Dit alles in een veilige en stimulerende leeromgeving met begeleiding van ervaren docenten.

Maar ook voor leerlingen die door de coronacrisis een achterstand hebben opgelopen kan huiswerkbegeleiding een uitkomst zijn.

Belangstelling? Loop dan gratis een middag mee bij Studiekring. Aanmelden kan via https://www.studiekring.nl/meeloopdag of door een mailtje te sturen naar woudenberg@studiekring.nl

De huiswerkbegeleiding is ’s middags van 15.00 tot 18.00 uur in ons lokaal in De Olijfboom, Kennedylaan 6 te Woudenberg.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven bij vestigingscoördinator Ard Tamminga, tel. 06-53858789 of neem een kijkje op www.studiekring.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie