Meidentraining vvWoudenberg
Meidentraining vvWoudenberg N. van de Lagemaat

Voetbal is voor meisjes!

2 mei 2020 om 14:03 Voetbal Deel je nieuws

Na een succesvol eerste jaar van het nieuwe meidenteam MO13, wil vvWoudenberg graag verder groeien in het meidenvoetbal. Er voetballen al ca 45 meiden bij de jeugd, maar we zien er graag meer komen. Om te zorgen dat alle meiden een goede plek vinden bij de club in een gemengd of meidenteam, zijn we gestart met meidentraining op zaterdagochtend.

Trainer Willem, geassisteerd door Tess en Britt,  ontvangt de meiden op zaterdagochtend om 9 u op het veld voor een gezellige training. Zaterdag 2 mei was de aftrap met een kleine groep. Volgende week sluiten er meer aan.  Er is zeker ruimte voor nieuwe meiden.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en lijkt het wel leuk om te voetballen, meld je aan en kom gezellig een paar keer meetrainen.  Wie weet kunnen we dan volgend seizoen een nieuw meidenteam vormen. Zo niet, is er altijd een plekje in een gemengd team. Waarbij we altijd zorgen voor minimaal 2 meiden in een team .

Komend seizoen zullen er nog meer activiteiten worden georganiseerd voor meiden.

Aanmelden kan via: natasjavandelagemaat@gmail.com

PS: de jongere meiden kunnen ook komen voetballen, maar sluiten gewoon aan bij hun leeftijdsgenootjes. Dus voor alle meiden vanaf ca 6 jaar is er plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie