Selectieturnster Floortje volgt de online training
Selectieturnster Floortje volgt de online training Nikki Versteeg

Online trainen bij Longa

1 mei 2020 om 14:24 Overig Deel je nieuws

Sinds 12 maart liggen alle lessen bij gymnastiekvereniging Longa Woudenberg stil. Een grote teleurstelling voor alle leden en trainers van de club, die dit jaar de 90ste verjaardag zou vieren. Voor juni stond er een grote jubileumshow op de planning. Helaas kan dit niet doorgaan. Toch laat Longa het er niet bij zitten! Ook in deze tijd staat Longa voor de leden klaar met mooie initiatieven en resultaten als gevolg.

Zo kregen de selectieturnsters een lijst met 100 challenges en trainen zij daarnaast drie keer per week online met elkaar. Helaas niet de gebruikelijke toesteltrainingen maar pittige programma’s met kracht, lenigheid, conditie en basisoefeningen. Zij worden hierin begeleid door hun trainsters, die tips geven en de turnsters aanmoedigen en motiveren. ‘’Het maakt ons ontzettend trots om te zien hoe hard de meiden werken en het is natuurlijk erg gezellig met elkaar’’ aldus de trainsters.

Ook de recreatieleden zitten niet stil! De trainers nemen dagelijks filmpjes op die met de leden worden gedeeld. Zo krijgen de senioren iedere week een inspirerende workoutvideo op muziek. ‘’Elke week een stevige workout van Longa helpt mij door de coronaweken heen’’ en ‘’De videotrainingen van Longa geven mij dat extra zetje dat ik in deze tijd nodig heb om de spieren los te krijgen en de conditie op peil te houden’’ aldus de leden. Natuurlijk missen zij de reguliere lessen en onderlinge gezelligheid maar deze workouts geven hen ook het gevoel er met elkaar aan te werken. ‘’Heerlijk om de dag mee te beginnen, het maakt me weer helemaal blij’’ aldus een lid.

Voor de jeugdleden worden er ook leuke activiteiten aangeboden, zoals workouts, beweegfilmpjes waarin verschillende leerlijnen worden behandeld en challenges.Ondanks alle mooie initiatieven hoopt Longa toch snel weer de zaal in te mogen. Ben jij benieuwd wat Longa jou kan bieden? Kijk dan op www.longawoudenberg.nl voor meer informatie over het lesaanbod of volg ons op Facebook of Instagram. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie