Afbeelding
Hannie van de Veen

Welkoop plant boom bij basisschool De Olijfboom: 'Plein is nu veel gezelliger'

18 maart 2020 om 16:37 Winkels

WOUDENBERG Afgelopen winter had Welkoop opnieuw een wensboom in de winkel staan waarin klanten wensen konden ophangen. Dat mochten geen wensen voor henzelf zijn, maar voor een ander.

Daarna koos Welkoop een wens uit, liefst met een sociale achtergrond.

GROENER Dit jaar sprong de wens van Diane van de Berg en haar zonen Levi en Daniël eruit om het schoolplein van De Oijfboom groener te maken door een boom er bij te plaatsen.

Haar wens werd uitgekozen en werd door Welkoop vervuld. Welkoop kwam daarom met twee man om een bloeiende sierkers op het schoolplein poten.

BLOEIENDE NARCISSEN Van tevoren was al een gat gegraven. Dat viel niet mee, want de grond was ter plekke flink aangestampt door de spelende kinderen.

Aan beide zijden van de boom werden steunpalen gezet. Om extra te benadrukken dat het voorjaar wordt, hadden ze ook veel potjes met bloeiende narcissen meegenomen die rond de boom geplant werden.

HELPEN De lagere groepen hebben tijdens de pauze vol belangstelling gekeken hoe deze klus geklaard werd. Sommigen wilden eigenlijk zelf graag helpen, maar daar was deze klus niet geschikt voor.

De leerlingen zijn erg tevreden over het resultaat. Iedereen vindt dat het schoolplein er nu veel gezelliger uitzag.

Afbeelding
Er werd een sierkers op het schoolplein geplaatst.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie