Afbeelding
import

Woudenberg loopt achter de feiten aan

1 februari 2020 om 17:50 Voetbal

WOUDENBERG Na tachtig minuten gaf trainer Jeroen Peters het op de bank al aan: 'Laat de scheidsrechter nu maar affluiten'. Het was enkele seconden nadat Zuidvogels opnieuw scoorde. Realiteitszin maakte zich van de trainer meester. ,,Deze tegenstander was een maatje te groot. Aan de inzet en werklust lag het bij ons niet", sprak hij na de 1-4 nederlaag.

Wel merkte hij op dat zijn ploeg de eerste drie tegentreffers te makkelijk weggaf. Persoonlijke fouten en miscommunicatie werden genadeloos afgestraft. De wedstrijd begon nog wel zo goed voor de geel-zwarten. In de tweede minuut al vond Rick Staal zijn maatje Mark Radstaake en die liet de doelman van Zuidvogels kansloos: 1-0. Zou het nu dan gebeuren? Een overwinning voor de hekkensluiter? Het antwoord volgde al snel. Nee, want in het restant van de wedstrijd liep de thuisclub alleen maar achter de feiten en de tegenstander aan. De 1-4 nederlaag viel cijfermatig nog mee.

Zaterdag wacht de degradatiekraker tegen FC De Bilt. Dé kans voor Woudenberg de laatste plaats over te dragen aan de ploeg waar in de eerste competitiehelft nog met 3-0 van werd gewonnen.

Doelpunt Woudenberg: Mark Radstaake.