De showroom van Brouwer  Projectstoffering in de Dorpsstraat in Woudenberg ondergaat volgende week een totale metamorfose.
De showroom van Brouwer Projectstoffering in de Dorpsstraat in Woudenberg ondergaat volgende week een totale metamorfose. Brouwer.

Metamorfose voor showroom Brouwer

15 januari 2020 om 08:28 Nieuws

WOUDENBERG De winkel van Brouwer Projectstoffering in de Dorpsstraat in Woudenberg ondergaat de komende tijd een totale metamorfose. De winkel krijgt maandag 20 tot en met donderdagmorgen 23 januari een nieuwe indeling, nieuwe aankleding en nieuwe productpresentaties. ,,Het is alweer een tijdje geleden dat wij onze showroom aanpasten, dus we gaan deze keer flink uitpakken", aldus Rianne Brouwer.

Van donderdag 30 januari tot en met zaterdag 1 februari houdt de winkel een 'housewarming', met aanbiedingen en acties. En wie in de periode tot 22 februari voor tenminste 500 euro aan woningstoffering bestelt, maakt kans op een 'housewarming' pakket voor thuis. Schimmel 1885 zorgt met een hapjesbuffet voor sfeer en gezelligheid. De winnaar wordt op zaterdag 22 februari na sluitingstijd bekendgemaakt via de Brouwer-Facebookpagina.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie