Het aanvalsvak stelt zich op voor een actie
Het aanvalsvak stelt zich op voor een actie Roos Jongsma

KV Woudenberg doet geen goede zaken in Tiel

7 december 2019 om 22:39 Korfbal Deel je nieuws

Na de eerste twee wedstrijden te hebben gewonnen in de zaalcompetitie was het deze keer een pas op de plaats voor het selectieteam van KV Woudenberg dat uit moest spelen tegen Tiel. Een moeizame eerste helft met zeer zwakke afstandsschoten en een tegenstander waarbij elke actie zorgde voor een goal, zorgde voor een 11-4 achterstand in de rust. Woudenberg herstelde zich sterk en kwam knap terug van een achterstand van 16-9 tot 16-15. Maar de inhaalslag bleek te laat te zijn gestart. Na een afgekeurd prachtig afstandsschot van Wouter Blokhuis moesten we de nederlaag erkennen met 17-15. Wel met opgeheven hoofd door de getoonde veerkracht van dit team.

Zaterdag 14 december zal Sporthal De Camp het decor zijn van de 2de editie van SUPER SATURDAY waarbij tegenstanders Dalto B1, Die Haghe A1 en Telstar 1 en 2 gaan proberen de punten uit Woudenberg mee te nemen. Aanvang 14.25. Komt allen kijken, het wordt vast een mooie middag!