De Sint en alle pieten bij schimmel
De Sint en alle pieten bij schimmel Ab van de Pol

Sinterklaas weer in Woudenberg

18 november 2019 om 09:39 Evenementen Deel je nieuws

Woudenberg Zaterdag 16 november was het weer zo ver. Sinterklaas kwam met ruim 40 pieten aan in Woudenberg. De Sint heeft zich opgewarmd bij hotel Schimmel om daarna onthaald te worden in de Voorstraat en met alle kinderen naar het gemeentehuis te gaan. 

 

Om 13:30 liepen de eerste pieten alweer in het dorp. De pepernoten waren namelijk gestolen en zonder pepernoten kan Sinterklaas toch niet aankomen! 

Piet piraat had namelijk de pepernoten gestolen om ze zelf allemaal op te eten! 

Gelukkig waren de kinderen in Woudenberg goed gezind en hebben de pieten geholpen om Piet Piraat te vinden, die ondertussen in een bakfiets vol pepernoten door het dorp reed. Uiteindelijk heeft de politie Piet Piraat met alle pepernoten weer netjes bij Sinterklaas gebracht. Hierdoor waren er weer pepernoten, mandarijnen en zelfs glutenvrije pepernoten van een speciale glutenvrije Piet en kon de optocht beginnen.

 

De pieten hebben daarna op het poortplein er nog een groot feest van gemaakt met alle kinderen! Er werd gedanst en gezongen of op de foto gegaan. Tevens was er voor de kinderen wat te drinken en chips. 

 

Sinterklaas en de pieten hebben genoten van het prachtige weer en de vele mensen die naar de intocht in Woudenberg zijn gekomen. Wij willen dan ook alle sponsoren bedanken die dit mogelijk gemaakt hebben. De Sint en alle pieten hopen jullie dan ook allemaal te zien bij de puzzelmiddag zaterdag 23 november van 13:00 tot 16:00 in het cultuurhuis, lampionnen maken op woensdag 27 november van 14:00 tot 16:00 bij de Camp en bij de lampionnenoptocht vrijdag 29 november van 19:00 tot 20:30 start bij het gemeentehuis.

Feest op het poortplein
Sinterklaas met de eierhoogheden
Piet Piraat
Kinderen wachter met smart op de Sint
Kinderen wachter met smart op de Sint
Kinderen wachter met smart op de Sint
Kinderen wachter met smart op de Sint
Sinterklaas in het Dorp
Sinterklaas in het Dorp
Sinterklaas in het Dorp
Sinterklaas in het Dorp
De Sint en de pieten met de oldtimers
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie