Vallei Accountants/Dames vlot uitgespeeld

7 oktober 2019 om 06:55 Volleybal Deel je nieuws

Wijchen overklast Woudenbergers

WOUDENBERG De tweede wedstrijd van het seizoen stond op de kalender op zaterdag 5 oktober. De dames mochten einde ochtend vertrekken naar Wijchen om te spelen tegen Trivos D2. De Woudenbergse Volleybalsters trokken al snel aan het kortste eind.

De kleine selectie van Woudenberg stond in de groen gevloerde zaal tegenover een team met bijna het dubbele aantal speelsters. De wedstrijd begon met Hendi de Greef en Jennifer Wilbrink op midden, Laura Moraal en Roseanne Bos als spelverdeelsters en tot slot Britt Mandersloot en Martine de Greef als passer/lopers.

In de eerste set vloog de tegenstander er al lekker tegenaan. Woudenberg moest duidelijk nog op gang komen en op een ‘pancake’ na leek er weinig beweging in te zitten. In set twee kwam Angela er in voor Martine. Dit doorbrak de tendens nog niet en beide sets waren snel verloren (25-8 en 25-6 respectievelijk).

In set drie kwam Martine terug in het veld voor Britt. Er zat al wat meer beweging in het spel en de Woudenbergse speelsters deden hun best om set drie en vier beter af te sluiten dan de eerste helft van de wedstrijd. Trivos had echter volledige controle over de wedstrijd en maakte het niet makkelijk. Uiteindelijk sloot Hendi de wedstrijd af met een aantal sterke aanvallen op het midden maar werd er toch verloren (25-13 en 25-15).

Trainer/Coach Paul Klerks kijkt rustig terug op de wedstrijd. ,,Trivos was zeer sterk en controleerde de wedstrijd. Wij haalden helaas geen enkel moment ons eigen niveau en dat heeft geresulteerd in deze 4-0 nederlaag.”

Over twee weken staat de uitwedstrijd tegen Scylla D1 op het programma. Dit team staat met 0 punten uit 3 wedstrijden onderaan. Vallei Accountants/Dames 1 is er op gebrand om met punten terug te komen uit Wageningen. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 19 oktober om 16:00 in sporthal De Vlinder.