-
- -

Spelers gezocht bij recreanten Volleybalvereniging Woudenberg

16 september 2019 om 07:17 Nieuws Deel je nieuws

Ontspannen trainen en toch intensief bezig zijn? Kom trainen bij de dames of heren recreanten bij Volleybalvereniging Woudenberg.

Je kunt vrijblijvend met ons kennismaken tijdens een training! Beginners zijn welkom, maar ook als je veel spelervaring hebt, pas je prima in het team.

De trainingen zijn er op gericht om de techniek onder de knie te krijgen of te verbeteren. Om op elkaar ingespeeld te raken op een wijze die zeker niet recreatief is. Joke: “Trainer Sietse weet ons elke dinsdag weer te enthousiasmeren met gerichte oefeningen en duidelijke, teamgerichte aanwijzingen. Elke training eindigen we met een partijtje. In het winterseizoen schrijven we ons in bij toernooien in Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg. Het is leuk om het geleerde in de praktijk te brengen in de wedstrijden.”

Volleybalvereniging Woudenberg is een gezellige en sportieve vereniging waar de nadruk op ‘samen’ ligt. Samen bezig zijn, waarbij iedereen welkom is. Dit is ook het motto bij de recreanten en komt tot uiting in de trainingen. Sportief met elkaar bezig zijn met de leukste sport die er is!

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom tijdens een training: dames op dinsdagavond van 20.30 - 22.00 uur en de heren op donderdagavond van 20.30 - 22.00 uur in de gymzaal van de Heygreaff (Reinaerde). Voor meer informatie over onze vereniging en trainingstijden kijk op volleybalwoudenberg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie