Afbeelding
Guido de Boer

Het wil nog niet vlotten met Woudenberg

8 september 2019 om 19:34 Voetbal

WOUDENBERG Het wil nog niet vlotten met Woudenberg. De eersteklasser verloor vorige week met 2-6 van SVL, zaterdag was Delta Sports'95 met afgetekende cijfers te sterk. Het werd 3-0 in Houten.

Aan de cijfers hecht trainer Jeroen Peters niet te veel waarde. Liever concentreert hij zich op het spel van de Woudenbergers. ,,En dan moeten we kritisch zijn; de eerste 45 minuten tegen Delta was onze slechtste helft van deze voorbereiding. Weliswaar kan het ermee te maken hebben dat we afgelopen week vol gas hebben gegeven op de training, we gaven de goals veel te makkelijk weg."

Na de pauze (2-0) zag de oefenmeester uit Leusden wel verbetering. ,,Toen hebben we onze kansen wel gecreëerd. Ik heb een betere tweede helft gezien." De beste kans was voor Mark Radstaake, maar de inzet van de aanvaller leverde geen goal op, terwijl de thuisploeg in de slotfase nog de eindstand op 3-0 bepaalde.