580 kg mix klasse
580 kg mix klasse TTV De Valleitrekkers

Valleitrekkers namens Nederland in actie op het EK touwtrekken in Ierland

8 september 2019 om 13:27 Overig Deel je nieuws

WOUDENBERG De Valleitrekkers uit Woudenberg zijn dinsdag 3 september afgereisd naar Castlebar in Ierland om deel te nemen aan de Europese kampioenschappen touwtrekken dat van 5 tot en met 8 september plaatsvindt. In de open clubkampioenschappen op donderdag en vrijdag hebben zij in verschillenden klassen drie medailles behaald.

Op zaterdag mochten zij in het oranje shirt Nederland vertegenwoordigen in de 580 kg mix klasse. Dit omdat ze op 6 juli 2018 de selectiewedstrijden voor deze klasse wisten te winnen. Samen met dames van TTV Monnickendam is er de afgelopen maanden hard getraind. Dit bleek niet onverdienstelijk. Na de halve finale tegen Zweden gewonnen te hebben mocht het team in de finale aantreden tegen het team uit Zwitserland. Er volgde een spannende wedstrijd waarin het Zwitserse team een maatje te groot bleek te zijn. Maar met een tweede plaats op het europese podium wordt er teruggekeken op een zeer geslaagd europees kampioenschap. 

Nieuwsgierig geworden naar touwtrekken, kijk dan eens op de facebookpagina van de Valleitrekkers; https://www.facebook.com/valleitrekkers/

Halve finale
Laatste tactische aanwijzingen in finale
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie