Accountantskantoor Vallei Accountants vierde het tienjarig jubileum in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.
Accountantskantoor Vallei Accountants vierde het tienjarig jubileum in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Jacob-Carl Pauw

'Tien jaar service en kwaliteit'

10 juli 2019 om 17:31 Nieuws

WOUDENBERG Het in Woudenberg en Barneveld gevestigde accountantskantoor Vallei Accountants bestaat tien jaar. Dat vierden de medewerkers van het kantoor samen met circa vijfhonderd klanten en relaties afgelopen donderdag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

„Dankbaar. Dat zijn we in alle opzichten voor het vertrouwen van onze klanten en de wijze waarop we in regio rond Barneveld en Woudenberg mogen werken”, zegt Marfred de Leeuw die in 2009 de fundamenten legde voor het huidige kantoor. Vanuit ondernemerschap en met de gedachte het anders te willen doen, werd de basis gelegd voor het accountants- en advieskantoor met inmiddels ongeveer 70 collega’s. Wat voor de MKB-praktijk kan, kan ook voor de agrarische sector, was de gedachte. In 2011 volgde de oprichting van Vallei Accountants Agri, samen met Erik Versteeg.

KRACHTEN BUNDELEN In 2017 besloten Marfred en Erik de krachten te bundelen met Westeneng Accountants in Barneveld. „Ons kantoor bestaat al ruim zestig jaar en is bij veel ondernemers in de regio een begrip. Wij wilden de continuïteit garanderen en ons kantoor toekomstbestendig maken. Samengaan met Vallei Accountants was een logische stap”, vertelt Bennie Wijnne die samen met Kees Westeneng, Henk Bosman en hun collega’s de overstap maakte.

Nu beide kantoren volledig zijn geïntegreerd, is het moment aangebroken om dit ook in de naamgeving tot uitdrukking te brengen, legt Marfred uit. „We werken met de bedrijfsnamen Vallei Accountants en Vallei Accountants Agri en gaan verder onder deze twee namen”, vult Erik aan.

Hoewel de naam Westeneng Accountants verdwijnt, verandert er voor de klanten niets, benadrukt Bennie. „Die kunnen blijven rekenen op de passie en de betrokkenheid van onze collega’s. Zo hebben onze adviseurs en accountants die de agrarische klanten bedienen bijvoorbeeld zelf ook een agrarische achtergrond.”

Ondernemers hebben te maken met toenemende regelgeving en dat dwingt ons om op de hoogte te blijven van de veranderingen, stellen Marfred en Erik. „Voordeel is dat wij een jong en dynamisch kantoor zijn en hard werken om onze klanten net iets meer te kunnen bieden. Daarnaast willen we voortdurend talent aantrekken. Wie graag bij een modern accountantskantoor wil werken, moet zeker contact met ons opnemen”, raden ze aan. „Alleen service in combinatie met kwaliteit heeft toekomst. Met ‚goed’ nemen we geen genoegen, we willen dé partner voor succesvol ondernemen zijn.”

www.vaacc.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie