Afbeelding
ramen

Een kantoorruimte huren in Utrecht

22 juni 2019 om 13:08 lokaal

Ben je op zoek naar een kantoorruimte voor jouw eigen bedrijfje of voor het huidige bedrijf waar je nu werkt, omdat jullie misschien erg aan het groeien zijn en dit niet meer in het huidige kantoorpand past? Maar waar moet je nou precies op letten bij het huren van een kantoorruimte? Je leest in dit blog en wie weet heb jij binnenkort een nieuwe en mooie kantoorruimte waar je snel in kan trekken.
Denk na over de ruimte
Allereerst is het belangrijk om te bedenken wat voor soort ruimte je wilt hebben. En daarmee bedoelen we dus ook de buitenkant van het gebouw. Is er iets wat je wilt uitstralen naar jouw (potentiële) klanten? Dan is dat al een punt om rekening mee te houden bij het zoeken van een nieuw kantoorpand. Het is namelijk zo dat de buitenkant van je bedrijfspand veel over je zegt. De klanten en leveranciers zien namelijk direct wat jij wilt uitstralen als bedrijf. Daarnaast is de binnenzijde natuurlijk ook erg belangrijk. Dit moet binnen jouw smaak vallen en de ruimte moet groot genoeg zijn, met daarin een logische indeling.

Maak een eisen lijstje
Waarschijnlijk heb je hiernaast nog meer punten waar rekening mee gehouden moet worden. Maak daarom een lijstje met eisen van de nieuwe kantoorruimte. Hoe groot moet het zijn? Op welke locatie moet het zitten? Dichtbij de snelweg of toch liever midden in het centrum? Allemaal punten die wellicht voor jouw bedrijf een groot verschil kunnen maken. Wellicht is het met behulp van dit lijstje een stuk makkelijk om te zoeken, omdat de helft minimaal al af valt.

Plan een bezichtiging
Er zijn tegenwoordig veel websites die kantoorruimtes te huur aanbieden, zoals SKEPP. Wil je een kantoorruimte huren in Utrecht, dan kun je op hun website gemakkelijk zoeken naar de juiste kantoorruimte. Als je dan een ruimte op het oog hebt is het belangrijk om echt even de locatie te bezoeken. Foto's op het internet kunnen namelijk toch heel anders zijn en wellicht past het dus niet bij jouw verwachten. Maak daarom een afspraak voor een bezichtiging zodat je de ruimte gewoon even in het echt kunt bewonderen en je niet teleur wordt gesteld. Wellicht wordt dit binnenkort wel jouw nieuwe kantoor en kan je beginnen met het nadenken over de aankleding en huisstijl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie