Afbeelding
levensnummer berekenen

Het berekenen van je levensnummer

15 juni 2019 om 09:21 lokaal

Naast de sterrenbeelden (zowel de Westerse als de Chinese variant) zijn er nog meer manieren om meer over jou en je leven te weten te kopen. Eén van deze manieren is het berekenen van je levensnummer. Jouw geboortegetal geeft je namelijk inzicht in je leven. Het laat al je persoonlijke eigenschappen zien en geeft je meer inzicht in jouw missie, visie en doelen in het leven. Het geeft je daarnaast meer informatie over de beste manier om conflicten op te lossen, hoe je omgaat met bepaalde situaties en welke richtingen het beste bij je passen. Op deze manier kun jij het beste uit je leven halen; ideaal wanneer je even geen flauw idee hebt welke richting je op moet met je leven!

Het berekenen van je levensnummer
Het berekenen van je levensnummer is makkelijker dan je denkt. Heb je bijvoorbeeld de horoscoop Maagd en ben je op 11 september 1980 geboren? Dan ziet de berekening er zo uit:
1+1=2
0+9 = 9
1+9+8+0 = 18 = 18 = 9
Totaal: 2+9+9 = 20 = 2+0 = Jouw levensnummer is 2.
De betekenis
Heb je jouw levensnummer berekend? Dan wil je vast weten wat dit voor je betekent.
1. Leider

Nummer 1 is individualistisch, moedig en zit vol energie. Oprecht, levendig, creatief en vastberaden. Houden graag de controle, zijn dominant en werken hun hele leven aan het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen.
2. Helper
Gevoelig, intuitief, liefdevol, opmerkzaam en diplomatiek. Heeft behoefte aan bevestiging en staan altijd klaar voor de ander. Onafhankelijkheid is jouw uitdaging in het leven.
3. Romanticus
Dromers, fijngevoelige mensen met groot inlevingsvermogen. Beleven het leven intens. Zelfverwezenlijking is het levensthema.
4. Gedisciplineerd
Harde werker, serieus, betrouwbaar, kritisch en humoristisch. Het ontwikkelen van flexibiliteit is de uitdaging.
5. Levensgenieter
Avonturier, vernieuwer, optimistisch en soms rusteloos. De realisatie van ideeën staat centraal.
6. Harmonieus
Warm, loyaal, familiemens, positief en soms wat besluiteloos. Ontwikkelen van vertrouwen en zien van mogelijkheden staat centraal.
7. Filosoof
Intellectueel, filosofisch, analytisch en een echte denker. Het tonen van de gevoelskant is de uitdaging.
8. Succesvol
Ambitieus, succesvol, dynamisch en recht-door-zee. Het verbinden van materiele verlangens met de emotionele en spirituele wereld is een belangrijke les.
9. Gever
Veelzijdig, open minded, vredelievend en gericht op harmonie. Ontwikkeling van assertiviteit en daadkracht staat centraal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie