Diverse routes met afwisselende oefeningen
Diverse routes met afwisselende oefeningen Jannette Maijen

Cursus nordic walking met opbrengst voor straatkinderen Colombia

29 mei 2019 om 07:36 lokaal Deel je nieuws

Speciaal ter gelegenheid van de talentenactie van ZWO wordt deze cursus en herhalingsles gehouden.

De beginnerscursus is leuk voor mensen die Nordic Walking onder de knie willen krijgen. Het doel van Nordic Walking is het ontspannen genieten van een complete lichaamsbeweging in de buitenlucht. Door de lage belasting op gewrichten en spieren is het voor vrijwel iedereen te doen met veel positieve effecten.

Er wordt ook een herhalingsles voor het goede doel georganiseerd. De praktijk leert dat de techniek na verloop van tijd nog wel bijgeschaafd kan worden. En anders is dit een leuke gelegenheid om gezellig met elkaar te wandelen.

Meedoen heeft naast de vele voordelen van deze sport, een extra meerwaarde omdat we de opbrengst besteden aan het goede doel waardoor we ook aan onze naaste denken. En tussendoor kunnen we leuke contacten opdoen. De ervaring is dat jong en oud geniet van Nordic Walking.

De cursus kost € 42,50 en bestaat uit 5 lessen van 75 minuten. De kosten voor de herhalingsles zijn 5 euro. Gehele bedragen komen ten goede aan het goede doel. De huur van de stokken is € 2,50 per keer. Voor informatie en opgave: Nordic Walking instructrice Jannette Maijen, Jannettemvdl@gmail.com / 06-11286220. Opgave bij voorkeur per email en per omgaande (uiterlijk woensdag 5 juni), zodat dagen en tijden bepaald kunnen worden. Vermeld daarbij naam, telefoonnummer, leeftijd, lengte en eventueel bijzonderheden aangaande gezondheid en bij de herhalingsles waar en wanneer je een beginnerscursus hebt gevolgd (een proefles is niet voldoende). Na opgave volgt meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie