De Leuke-adresjes-route

28 mei 2019 om 21:18 lokaal Deel je nieuws

De Leuke-adresjes-route Scherpenzeel, Maarsbergen, Woudenberg is van start gegaan. Van te voren ben ik flyers gaan rondbrengen bij de campings rondom het Henschotermeer en de camping in Maarsbergen. Ging prima. Een aantal campings gebruikten hun printer om de flyer te vermenigvuldigen. Ook bij de golfbaan kon ik terecht. Helaas niet bij camping De Heigraaf. We kunnen de flyer er niet neerleggen want dat is niet eerlijk naar onze adverteerders, was de reactie. De gasten van deze camping wordt zo een leuke route onthouden. 

De route heeft van alles te bieden: Koffie, thee, taart, schilderijen, boeken, brocante, groente, eieren, keramiek, elpees, cd's, tuin, antiek, verf, restauratie, kaarten, serviezen, klei, mosterd, houten speelgoed, puzzels, vintage, draaitafels en curiosa. Volgens één van de deelnemers komt er zomaar iets uit de Middeleeuwen aan wandelen.

Ik hoop dat veel mensen te voet, te fiets, te step, te auto of te wat dan ook de route gaan volgen. Elke 1e en 3e zaterdag van juni, juli, augustus en september zijn we open. Veel plezier gewenst. Voor meer informatie: zie facebook.

Kes Hoekstra. Middenstraat 22. Woudenberg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie