Connect-Us verzorgt geregeld sporttoernooien om Nederlandse jongeren en vluchtelingenjongeren met elkaar in contact te brengen. In Woudenberg vindt in samenwerking met het CDJA op zaterdag 8 juni een volleybaltoernooi plaats.
Connect-Us verzorgt geregeld sporttoernooien om Nederlandse jongeren en vluchtelingenjongeren met elkaar in contact te brengen. In Woudenberg vindt in samenwerking met het CDJA op zaterdag 8 juni een volleybaltoernooi plaats. Connect Us

CDJA verzorgt volleybaltoernooi met Connect-Us

28 mei 2019 om 09:08 lokaal

WOUDENBERG Het CDJA organiseert op zaterdag 8 juni van 19.00 tot 22.00 in De Camp een volleybaltoernooi in samenwerking met Connect-Us. Een organisatie die verbinding zoekt tussen Nederlandse jongeren en vluchtelingenjongeren.

De dertien leden van het CDJA vinden eenzaamheid een belangrijk thema. Vanuit verschillende hoeken hoorden zij dat eenzaamheid onder vluchtelingen een blijvend probleem is. Daar wilden zij wat tegen doen. Zo zijn zij in contact gekomen met Connect-Us en hebben als proef vorig jaar zelf deelgenomen aan een toernooi. ,,Wij waren erg enthousiast over de gezelligheid en de connecties die zo'n evenement met zich mee brengen en besloten om een toernooi in Woudenberg te organiseren", vertelt Daphne de Kruif.

Er hebben zich al drie teams van Nederlandse jongeren opgegeven en vijf teams vanuit Connect-Us. Het CDJA hoopt echter op veel meer teams en nodigt daarom jongeren van 16 jaar en ouder met een team van minimaal zes deelnemers uit om zich voor 1 juni in te schrijven. Teams kunnen zich opgeven via cdjawoudenberg@gmail.com. De kosten per team zijn 7,50 euro. Dit bedrag kan voor 1 juni worden overgemaakt naar rekeningnummer NL04 RABO 0333 0872 op naam van Christen Democratisch Jongeren Appel onder vermelding van de teamnaam. De organisatie zorgt voor versnaperingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie