Schrijver Anne van Doorn
Schrijver Anne van Doorn Jan van den Boogaart

Uren leesplezier

17 mei 2019 om 20:18 lokaal Deel je nieuws

Bij uitgeverij E-Pulp Publishers is de verhalenbundel ‘De mysteries van Robbie Corbijn’ van Anne van Doorn verschenen. Hoofdpersoon is privé-detective Robbie Corbijn die volgens ingewijden vroeger bij de Veenendaalse politie werkte. Anne van Doorn is bij velen beter bekend als M.P.O. Books, de schrijver van regiothrillers. Zijn boek ‘De blikvanger’, over een aanslag op een wethouder in Renswoude, is onlangs voor het eerst als e-book uitgebracht. Goed voor vele uren leesplezier.

Als schrijver Anne van Doorn timmert hij inmiddels flink aan de weg. Zo tekende hij onlangs een contract waardoor een van de verhalen uit ‘De mysteries van Robbie Corbijn’ zal verschijnen in het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift Ellery Queen Mystery Magazine. Een scout van dit tijdschrift ontdekte Anne van Doorn. “In Ellery Queen Mystery Magazine hebben alle belangrijke thriller- en detectiveschrijvers gepubliceerd, ” vertelt Anne trots,  “waaronder Agatha Christie, Ruth Rendell en Stephen King. Maar ook literaire grootheden als William Faulkner en Ernest Hemingway schreven voor dit blad. Echt gaaf!”

Hij is ook in z’n nopjes met de e-publicatie van ‘De blikvanger’, dat begint met een moord op een Rhenense huisarts in Doorn, gevolgd door een aanslag op een wethouder in Renswoude, kort na een verhitte raadsvergadering. De paperbackeditie van dit verhaal verscheen in 2010 en heeft inmiddels al de vierde druk bereikt en nu is ‘De blikvanger’ dan ook als e-book verkrijgbaar.

‘De mysterie van Robbie Corbijn’ (ISBN 9789492715319) is verschenen als paperback, telt 256 pagina's en kost 17,95 euro. Dit boek en de paperbackeditie van ‘De blikvanger’ (ISBN 9789086060245) zijn verkrijgbaar bij de Primera in Scherpenzeel, Van Lunteren Boek & Buro in Woudenberg en bij Boek&Koek in Maarn. Meer informatie is te vinden op de websites van de auteur: www.annevandoorn.be en www.mpobooks.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie