Afbeelding
Hannie van de Veen

Woudenbergse Vera de Man: Miss Beauty van Utrecht

25 april 2019 om 17:59 lokaal

WOUDENBERG Voor Vera de Man kon de dag niet meer stuk toen ze 20 april in Theater de Lampegiet in Veenendaal onverwacht gekroond werd tot Miss Beauty van de provincie Utrecht 2019. Demi Taverne werd Miss Teen en Esmee de Korte Miss Intercontinental. In 2017 deed Vera al eens mee aan de Miss Teen verkiezing maar eindigde toen niet bij de top 5. Wel werd ze dat jaar samen met Femke Daams Eierhoogheid in Woudenberg. Dit keer liep het anders voor Vera en gaat ze op 28 april als Miss Beauty of Utrecht een contract tekenen.

Vera: ,,Ik heb veel gehad aan mijn ervaring als Eierprinses. Ook nu moest ik mezelf voortdurend presenteren, maakte ik veel leuke dingen mee en ontmoette ik veel mensen. Toen ik laatst één van de finalisten van 2017 Miss Intercontinental zag worden wilde ik toch ook graag weer een keer meedoen. Je krijgt een castingdag waarop je je moet voorstellen, een bikinirondje moet lopen en een vraag in het Engels moet beantwoorden. Ik moest vertellen wat ik zou willen vloggen. Eigenlijk wordt dan al duidelijk of je kans maakt bij de jury of niet. Ik loop vaak op hoge hakken waardoor mijn 'loopje' heel goed was maar we hebben ook catwalktraining gehad. Het belangrijkste was vermoedelijk dat ik actief en positief ingesteld was bij alle trainingsdagen. Je bouwt in korte tijd een hele hechte band op met de andere deelneemsters, allemaal meiden met doorzettingsvermogen die veel in hun mars hebben. Het is niet alleen maar mooi zijn. Wie mee wil doen kan zich gewoon aanmelden."

Vera die stage loopt in een fotostudio en audio-visuele producties studeert heeft nog meer plannen. ,,Het goede doel van de verkiezing, de LINDA Foundation, vind ik erg goed. Ze geven gezinnen in armoede cadeaukaarten voor feestelijke momenten zoals verjaardagen zodat ze een cadeautje of kleding daarvoor kunnen kopen. Daar wil me verder voor inzetten. Nu leverde de Miss verkiezing in Utrecht al 5800 euro op. Misschien organiseer ik iets in Woudenberg. Eerst ga ik naar de finales van de andere provincies kijken. Daar leer ik weer van. Ook ga ik strijden voor de titel Miss Earth of the Netherlands."

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie