´Het kan niet op´ bij winnend Renswoude

17 februari 2019 om 12:07 Sport/sport

RENSWOUDE Met de tweede overwinning op rij (3-1 tegen Blauw Geel'55) nestelt Renswoude zich in de kopgroep van de tweede klasse G. Voorlopig hoeft de ploeg van Jan van den Heuvel dus niet meer naar beneden te kijken. ,,Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we helemaal niet zo fantastisch voetbalden", aldus de trainer.

Het hoefde ook niet. De bezoekers uit Ede speelden een matte partij voetbal en legden daarmee de rode loper uit voor de Kraaien. Niels Romeijn, Mauro Aalders en Henk Buijs zorgden ervoor dat het duel al na 26 minuten beslist was: 3-0. Na de pauze kwamen de Edenaren nog wel terug tot 3-1, maar in gevaar kwam de driepunter niet. ,,Wat ik jammer vond voor onze supporters was dat we na rust niet nog een doelpunt hebben gemaakt. We vingen de tegenstander op, dat was alles."

De driepunter leidt er zelfs toe dat Renswoude bij de slotwedstrijd – dit inhaalweekend is op 30 maart - in de tweede periode nog kansrijk is. ,,Het kan op dit moment niet op bij Renswoude, laten we het daar maar op houden."