Woudenberg niet scherp genoeg tegen Lunteren

2 februari 2019 om 19:37 Sport/sport

WOUDENBERG Koploper Woudenberg heeft in en tegen Lunteren twee punten laten liggen. De ploeg van Jeroen Peters creëerde voor rust volop kansen, maar scoorde - net als Lunteren – slechts één keer. Na de pauze kon dat 'onrecht' niet meer rechtgezet worden. Het bleef 1-1.

Woudenberg begon uitstekend aan z'n eerste duel na de winterstop. Mark de Graaf opende binnen vijf minuten de score (0-1). Bovendien was het spelpeil dik in orde. Woudenberg schiep genoeg kansen om bij rust al afstand te nemen van Lunteren. Dat deden de Woudenbergers echter niet. Met name Emmanuel Makonga en Tom de Greef lieten riante kansen onbenut.

De realiteit was nog vervelender: Lunteren schoot vlak voor de pauze een afgevallen bal raak, waardoor het 1-1 werd. Na rust probeerden de Woudenbergers het opnieuw. De druk werd weer opgevoerd, maar het bood geen soelaas. Ook de weer fitte Rick Staal, die na lang blessureleed in de tweede helft zijn rentree maakte, kon geen verandering brengen in de stand.