Deze e-choppers zijn vanaf april te boeken bij Solexverhuur Woudenberg
Deze e-choppers zijn vanaf april te boeken bij Solexverhuur Woudenberg Solexverhuur Woudenberg

Solexverhuur Woudenberg breidt uit met e-chopper verhuur

4 januari 2019 om 15:13 Nieuws Deel je nieuws

Solexverhuur Woudenberg verhuurt in het komende seizoen naast de nostalgische Franse Solex-brommertjes ook supermoderne Spyder e-choppers. Roel en Coby van de Lagemaat hebben bij importeur Spyder Wheelz twintig exemplaren besteld die medio maart binnenkomen. “Het rijden op een e-chopper is qua snelheid en gemak vergelijkbaar met de Solexen en ook bij deze choppers is het dragen van een helm niet nodig. Het is een ideale manier om te genieten van de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei”, vertelt Roel van de Lagemaat van het in Woudenberg gevestigde bedrijf. “Combiverhuur van e-choppers en Solexen is ook mogelijk omdat ze ongeveer even snel rijden”.

Waar de Solex vooral nostalgische gevoelens oproept, heeft de e-chopper een modern en stoer karakter. De ‘bike’ maakt gebruik van een stille elektromotor die een maximale snelheid van maximaal 25 km per uur geeft. Kenmerkend voor de e-chopper is het hoge stuur en de comfortabele ‘zit’: geen zadel maar een ‘seat’. Voor een nog meer ontspannen gevoel is er voor de voeten een treeplank. “We hebben er zelf op gereden en je toert er heel makkelijk mee weg. Instructie is bijna niet nodig”, zegt Coby van de Lagemaat, die niet kan kiezen wat leuker is: de Solex of de e-chopper. “Ze hebben allebei hun charmante kanten.”

In trek

De aanschaf van e-choppers is een stap naar een uitbreiding van het programma van Solexverhuur Woudenberg. Wat ruim tien jaar geleden bescheiden begon met enkele Solexen en steps, is stap voor stap uitgebreid. “We krijgen ieder jaar meer gasten en de belangstelling van zowel families, vriendengroepen als bedrijven neemt alleen maar toe. Die willen we nu met de e-choppers meer mogelijkheden bieden”, aldus Coby van de Lagemaat. Daarbij is de omgeving van Woudenberg ook steeds sterker in trek bij mensen vanuit heel Nederland. “Met onze Solexen en straks e-choppers kan men de bossen en landerijen ontdekken. Maar met de piramide, het Henschotermeer en horecavoorzieningen hebben we meer in huis dan we onszelf soms realiseren. Daarom werken we graag samen met andere ondernemers in Woudenberg en omgeving.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie