De Kemphanen zweepten de ploeg op
De Kemphanen zweepten de ploeg op Foto: Roos Jongsma

Korfballers thuis nipt verloren tegen Kesteren met 20-21

9 december 2018 om 13:35 Sport/sport Deel je nieuws

Op papier zou er gewonnen kunnen worden tegen de ploeg uit Kesteren. Maar na de eerste 10 minuten bleek dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Woudenberg keek toen al aan tegen een 2-8 achterstand. De ploeg uit Kesteren speelde snel, fysiek hard, en schoot efficiënt raak van afstand. Woudenberg kwam met pijn en moeite langszij maar dit lukte pas vlak voor rust. Na de rust was Woudenberg helaas niet in staat om de inhaalslag door te trekken en zij keek dus al gauw weer tegen een achterstand aan van 5 doelpunten. Ook deze keer kon Woudenberg langszij komen, maar in de eindfase bleek Kesteren toch de sterkste ploeg. Doelpuntenmakers: Martijn de Haan 6, Wouter Blokhuis 5, Daphne van Piggelen 4, Cassandra van Waveren 3, Jan Jaap de Bart 1, Merle ten Ham 1.