Groot Nederlands Johannes de Heer koor (700 zangers)
Groot Nederlands Johannes de Heer koor (700 zangers) Foto rechtenvrij

Nog plek voor 75 zangers in het Groot Nederlands Johannes de Heer koor

9 november 2018 om 13:15 lokaal Deel je nieuws

Renswoude - Het succesvolle Groot Nederlands Johannes de Heer Koor krijgt een vervolg! In 2019 wordt opnieuw een landelijk projectkoor o.l.v. Wim en Wilbert Magré opgericht met totaal 700 zangers dat in acht regio’s repeteert waaronder Renswoude.

De vierde editie staat in het teken van "Groot is Uw trouw". Johannes de Heer heeft tal van prachtige liederen geschreven en gecomponeerd over dit thema dus het belooft weer een prachtig en inhoudsvol seizoen te worden.

Het koor gaat vanaf januari 2019 onder andere repeteren in het Verenigingsgebouw Rehoboth te Renswoude op 14 januari, 11 februari en 11 maart 2019. Samen met de andere zeven regio’s geeft het koor concerten in de Grote Kerk van Apeldoorn, Grote Kerk te Dordrecht, de Doelen te Rotterdam en de Grote- of Maria Magdalenakerk van Goes. Voor leden die meedoen is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan een scratchdag met kerst 2019, zie voor meer informatie de website.

Heeft u er ook zin in gekregen om mee te zingen? Wacht niet te lang met aanmelden want er is totaal nog plek voor 75 zangers op de acht locaties door het land. Aanmelden en meer informatie: www.johannesdeheerkoor.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie