-
- Focus4u

Focus4u: 3-1 verlies tegen de koploper

4 november 2018 om 17:13 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag zijn de volleyballers van Woudenberg afgereisd naar Ootmarsum voor een wedstrijd tegen Set-Up ’65.

Woudenberg begon direct met een sterk kill-blok van Wessel Terpstra en Thomas Moraal, maar al snel werd duidelijk dat Set-Up ’65 een zeer sterke tegenstander was. De Ootmarsummers konden veel eenvoudiger vanuit de service van Woudenberg scoren dan andersom. Vooral in de derde set was het krachtsverschil groot. De eerste 3 sets werden dan ook verloren; 25-19, 25-20 en 25-16.

In de vierde set keek Woudenberg al weer snel tegen een kleine achterstand aan. Maar na twee vroeg genomen time-outs ging Woudenberg wat meer vrijuit spelen. Wessel Terpstra wist met een aantal rake klappen de punten binnen te slaan, waardoor Woudenberg op voorsprong kwam. Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven; 23-25.

“We mogen vandaag tevreden zijn met dit ene punt” zei coach Arnoud Holl na afloop: “De tegenstander speelde zeer degelijk en goed. We hebben nu kennisgemaakt met een team uit de top van onze klasse en dan zie je dat zij meer ervaring hebben. Dat is niet erg, want dat wisten we van tevoren. Daarom ben ik blij dat we toch nog een setje uit het vuur wisten te slepen”.

Komende zaterdag speelt Woudenberg tegen Orion in Doetinchem.