Opening centre- court Volleybalvereniging Woudenberg

28 oktober 2018 om 14:29 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 27 oktober was het weer gezellig druk in De Camp. Er speelden veel teams thuis en om 18.00 uur werd het center court geopend. Voorzitter Jos van der Lee nam het woord, maar riep als snel oud-voorzitter Rien Wolswinkel en zijn vrouw Jennie, wethouder Pieter de Kruif en voorzitter van de stichting ABC Wout Blokhuis bij zich.

Rien en Jennie kregen de eer om een van de nieuwe verrijdbare tribunes aan de zijkant van het veld te onthullen. Groot was de verrassing toen bleek dat deze tribune de Rien Wolswinkel-tribune is gedoopt, als dank voor het 14-jarige voorzitterschap van Rien.

Na de onthulling van de tribune sprak Jos van der Lee nog een woord van dank uit naar de Gemeente Woudenberg en de stichting ABC voor het mogelijk maken van de tribunes aan de zijkant van het veld. Hierdoor kunnen nog meer mensen genieten van de wedstrijden van Volleybalvereniging Woudenberg. Wethouder Pieter de Kruif en voorzitter van de stichting ABC Wout Blokhuis hielden beiden een korte speech en knipten samen het zwart-gele lint door wat over het veld was gespannen. Met deze korte feestelijke ceremonie is het center court nu officieel geopend!

Waarom een center court?

Een center court is een volleybalveld met meer ruimte om het veld. Dit is een vereiste wanneer teams een bepaald niveau spelen. Heren 1 van Volleybalvereniging Woudenberg is vorig jaar gepromoveerd naar de Eerste Divisie. Hierdoor werd een center court noodzakelijk om thuis te kunnen blijven spelen. Het jaar hiervoor speelde Heren 1 tijdens hun uitwedstrijden wel center court, maar had een dispensatie voor thuiswedstrijden. Met de promotie naar de Eerste Divisie werd een center court echter noodzakelijk.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie