Vooral bij de bassen zijn nog een paar plekken vrij!
Vooral bij de bassen zijn nog een paar plekken vrij! Jubilate Deo

Open repetitieavond Jubilate Deo

3 oktober 2018 om 16:00 lokaal Deel je nieuws

Op maandag 8 oktober a.s. organiseert Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg een open repetitieavond voor iedereen die van zingen op niveau houdt en tussen de 18 en 65 jaar is. Binnen het koor is vooral weer ruimte voor bassen, dus heren zijn extra welkom! Het koor telt ca. 110 leden en heeft onder de enthousiaste leiding van dirigent Marco den Toom een breed repertoire opgebouwd. Er worden geestelijke liederen en klassieke muziekstukken uitgevoerd, maar ook Engelse koormuziek, negrospirituals en bewerkte gospels. Jubilate Deo geeft meerdere concerten per jaar welke altijd begeleid worden door beroepsmusici. Leden van het koor zijn afkomstig uit de gehele regio en zelfs daarbuiten. Door de continue aanwas van jonge leden, blijft de mooie mix bestaan van ervaren en beginnende zangers binnen het koor!  Kom een avondje ontdekken of zingen bij Jubilate Deo wat voor je is, welkom!

De open repetitieavond wordt gehouden in kerkelijk centrum Eben Haëzer, Schoutstraat 8a in Woudenberg van 19.45 tot 21.45 uur. Vooral aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over het koor is te vinden op www.koorjubilatedeowoudenberg.nl en op www.facebook.com/koorjubilatedeowoudenberg

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie