Hans Florijn ontving van Guido en Anita van Ipenburg de zomerpuzzelkrantprijs
Hans Florijn ontving van Guido en Anita van Ipenburg de zomerpuzzelkrantprijs Digishop

Opheffingsuitverkoop bij de Digishop

29 augustus 2018 om 17:30 Advertorial_1

WOUDENBERG Digishop zal komende vrijdag van negen tot acht uur 's avonds de overgebleven voorraad met een leuke korting verkopen. Op deze laatste dag van de opheffingsuitverkoop nemen Guido en Anita van Ipenburg met hun personeel afscheid van Woudenberg.

De Digishop opende in 2001 in Leersum. ,,Toen waren we reeds een aantal jaar actief in de automatisering. Begonnen op de zolderkamer, maar we wilden klanten meer kunnen laten zien. Met voornamelijk computers en bijkomende apparatuur als printers tot complete netwerken voor bedrijven en scholen. We hebben jarenlang met veel plezier en goed contact mensen kunnen helpen met kleine vragen tot grote uitdagingen. En in 2005 verhuisde de winkel naar de Voorstraat in Woudenberg. Vanuit deze plek hebben we mensen thuis tot bedrijven en scholen in het buitenland van Curaçao tot in Afrika aan een computersysteem mogen helpen'', vertellen Guido en Anita. Helaas was het steeds moeilijker goed opgeleid personeel voor de winkel te vinden. Voor de zomer namen zij de beslissing zelf te stoppen met Digishop.

PRIJSUITREIKING ,,We hebben al veel mensen persoonlijk kunnen bedanken voor hun vertrouwen in ons en willen hierbij onze dank aan iedereen uitspreken. Regelmatig hebben we onze klanten een mooie aanbieding kunnen doen en tijdens deze opheffingsuitverkoop ontvangen zij nog een laatste korting.'' Tevens was er met regelmaat wel eens wat te winnen bij Digishop. Zo maakten mensen bij de laatste zomerpuzzelkrant nog kans op een tablet. Deze is gewonnen en overhandigd aan de 11 jarige Hans Florijn. ,,Omdat we weten dat er een groep mensen is die met vragen altijd even langs kon komen, hebben we wel gezocht naar iemand die zij kunnen blijven bellen voor advies. Dit is Monteur aan Huis in Amersfoort'', besluiten Guido en Anita.

MONTEUR AAN HUIS ,,DigiShop stopt, dat is voor vele Woudenbergers een gemis. Waar nu heen te gaan of wie te contacten voor computerondersteuning of advies? Monteur aan Huis verwelkomt alle Woudenbergers vanaf 3 september aan de Hardwareweg 7B te Amersfoort, direct aan de A28. Daarnaast kunt u bij ons tevens terecht voor ondersteuning, reparatie of advies voor uw tablet en smartphone'', aldus Benjamin Albers . De telefoonnummers van DigiShop schakelen zij volgende week door. ,,Heeft u problemen met uw hardware dan helpen wij u graag! Dit kan via de hulp op afstand service, monteur op locatie service, de haal- en brengservice of bij onze vestiging. U kunt ons vinden via: www.monteuraanhuis.nl of bel vanaf volgende week: 0900-34447467.''

KENNISMAKING Monteur aan Huis doet alle lezers een bijzonder aanbod om eens bij haar langs te komen. ,,Ter kennismaking bieden wij alle lezers van deze krant een gratis onderhoudsbeurt voor de laptop of computer bij ons in Amersfoort. Deze actie is van 3 september tot en met 3 november 2018. Vergeet niet dit krantenartikel mee te nemen. Uiteraard is deze geheel kosteloos en zonder enige verdere verplichtingen. Tot dan!'', besluit Albers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie