wachten op de bus
wachten op de bus J.E. van den Essenburg

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg met 13 gezinnen  uit Woudenberg en Scherpenzeel naar Attractiepark Slagharen geweest.

21 augustus 2018 om 15:51 lokaal Deel je nieuws

Zondag 19 auguistus zijn er 13 gezinnen die aangesloten zijn bij onze stichting naar Attractiepark Slagharen geweest.

We verzamelden ons bij onze locatie om vervolgens om 9.00 uur met een bus van KN=travel uit Woudenberg naar Slagharen te vertrekken..

Om 10.15 uur kwamen we aan en kregen de gezinnen per gezin de kaarten overhandigd om het park in te gaan, om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij hadden van Hoogvliet Woudenberg,broodjes, pakjes drinken en wat lekkers gekregen. Deze pakketjes konden de mensen afhalen op een afgesproken plek op het park om daarna het te nuttigen gezamelijk.

Uitgeteld kwamen de gezinnen bij de bus aan om aan de terugreis te beginnen.In de bus was er een gezellige sfeer en werden er verhalen geteld onderling hoe ze het gehad hadden deze dag. een tekst van een kind "hier wilden we altijd al een keer naar toe met het hele gezin".met een glimlach op het gezicht.

Wij willen Nationaal Fonds Kinderhulp en Hoogvliet Woudenberg en KN-travel  en de vrijwiliigers bedanken die deze dag mogelijkgemaakt hebben.

Wilt u donatuer worden of op een andere manier bijdragen aan onze stichting neem dan contact met ons telefoonnummer 0647016035.

Website www.stichtingburgerinitiatiefwoudenberg.nl

email: info@stbiw.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie