Keiski buitentraining
Keiski buitentraining Frans Knevel

Actieve buitentraining onder professionele leiding met 50-jarige vereniging De Keiski

19 augustus 2018 om 14:37 Sport/sport Deel je nieuws

Al 50 jaar verzorgen wij conditietrainingen in groepsverband onder begeleiding van een professionele trainer.

Vereniging De Keiski gaat in september weer van start met de trainingen gericht op een fitte winter-(sport). 

Bij onze vereniging beoefen je niet daadwerkelijk een wintersport -zoals skiën of snowboarden- maar volg je wel een speciaal trainingsprogramma waardoor je goed voorbereid de sneeuw ingaat. 

Het accent ligt bij de trainingen op verbeteren van je uithoudingsvermogen en versterken van de spieren die je bij wintersporten extra gebruikt. Maar ook als je niet aan wintersport doet is het een gezellige manier om je conditie op peil te houden of te verbeteren.

De trainingen worden gegeven onder de enthousiaste en deskundige leiding van onze trainer Ed Verheijen en zijn gericht op volwassenen die ook in het winterseizoen 'gezellig gezond' willen blijven.

De trainingen starten elke zondag om 09:00 uur op het parkeerterrein aan de Dodeweg, hoek Paradijsweg (onder het fietsviaduct over de A28). 

Het seizoen omvat 25 trainingen en eindigt vóór Pasen. Wil je kennismaken met deze vorm van WinterFitness? Je kunt deelnemen aan 2 gratis proeftrainingen voor je beslist.

Bel voor meer informatie met Ed Verheijen op 06-2224 6823 of kijk op www.keiski.nl. Hier vind je ook informatie over onze andere groepen, locaties en tijden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie