Afbeelding
Gerwout Lamberink

‘Brommers kieken’ bij Motor Club Wombarg

6 augustus 2022 om 09:02 Activiteiten

WOUDENBERG Motor Club Wombarg organiseert zaterdag 20 augustus ‘Brommers kieken’. Bij dit evenement laten de leden zien wat voor motoren er in de schuur staan. Dit jaar is het thema oldtimers. De motoren worden uitgestald bij het clubgebouw aan de Bosrand 21 in Woudenberg. Het evenement is vrij toegankelijk, ook voor niet-leden.
Voorzitter Johan Overvest: ,,de laatste jaren zien we een toenemende belangstelling voor oldtimers binnen de vereniging. Het
aantal oldtimers bij de club neemt sterk toe. Het gaat om een grote verscheidenheid in leeftijd en merken. Zo zijn de merken
Harley-Davidson, Triump, Ducati, Laverda, Moto-Guzzi, BSA en Matchless goed vertegenwoordigd. Naast oldtimers zullen er ook een aantal bijzondere motorfietsen te bewonderen zijn. Iedereen die interesse heeft in motors en oldtimers in het bijzonder, is van harte welkom”.

Het evenement vind plaats op zaterdag 20 augustus 2022 van 14.00 uur tot 18.00 uur. De motoren worden uitgestald op het terrein van het clubgebouw van MC Wombarg aan de Bosrand 21 in Woudenberg.

Nieuw is dat ook niet-leden hun oldtimer-motor kunnen laten zien aan het publiek. Wil je je oldtimer laten zien dan ben je van harte welkom! Meld je aan via voorzitter@mcwombarg.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie