Tien jaar Moriahoeve: ‘Hier komt de zorg vanuit het hart’

za 14 mei, 07:30 Zorg
Woonzorg Moriahoeve
Moriahoeve telt momenteel 38 bewoners onderverdeeld in vier woningen waar ieder zijn eigen optrekje heeft.
Moriahoeve telt momenteel 38 bewoners onderverdeeld in vier woningen waar ieder zijn eigen optrekje heeft.

WOUDENBERG Woonzorgboerderij Moriahoeve bestaat 10 jaar. Het kleinschalige wooninitiatief voor mensen met dementie viert dit met een feestweek. ,,Bij ons kan de bewoner zichzelf zijn’’, vertelt Jacomine Tromp, verpleegkundig zorgcoördinator en medewerker van het eerste uur.

Tien jaar geleden tekende Jacomine Tromp een arbeidsovereenkomst met de Moriahoeve. Wie haar nu aanhoort over het dagelijkse reilen en zeilen bij de woonzorgboerderij, dat prachtig gelegen is in het Woudenbergse buitengebied, kan niet anders concluderen dat Tromp geen arbeidscontract heeft ondertekend, maar een heuse liefdesverklaring. Want met wat een passie en enthousiasme (geen moment over de top) kan zij over haar werkplek en bezigheden vertellen. Zo ook over het..

Bij Moriahoeve staan de persoonlijke wensen en behoefte van de bewoners centraal.

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.