Gerjanne van Veldhuizen en Gerard Vis bieden bij Intweeger up-to-date inzicht aan ondernemers
Gerjanne van Veldhuizen en Gerard Vis bieden bij Intweeger up-to-date inzicht aan ondernemers BENN. Fotografie
ONDERNEMER IN BEELD

Bij de tijd met Intweeger

Zakelijk

SCHERPENZEEL Intweeger is specialist in administratieve dienstverlening. Door het inzicht in de financiën up-to-date te houden kunnen Gerjanne van Veldhuizen en Gerard Vis hun klanten optimaal van advies voorzien en direct inspelen op nieuwe regelgeving.

Gerjanne startte in 2018 haar eigen kantoor om mensen te helpen met de boekhouding. Zij werkte eerder op een regionaal accountantskantoor. ,,Vanuit de praktijk en met behulp van diverse opleidingen heb ik mij ontwikkeld tot de professional die ik nu ben. In die tijd werkte ik veel met Gerard samen, waarbij we allebei het gevoel hadden dat we elkaar goed aanvulden. Gerard heeft zijn accountancy-opleiding volledig afgerond. Eind 2020 besloten we onze krachten te bundelen om samen andere ondernemers te ondersteunen op accountancygebied.’’

BESPAREN ,,Intweeger biedt een compleet dienstenpakket. Zowel salarisadministratie, financiële administratie, belastingaangiftes als het opstellen van de jaarrekening. Wij werken volledig digitaal. Met een app of per mail kunnen ondernemers zelf de bonnetjes en facturen insturen. Deze cijfers verwerken we wekelijks of maandelijks en daarmee bieden we onze klanten continue actueel inzicht in hoe de onderneming er voor staat. Door efficiënt te werken en gebruik te maken van alle digitale mogelijkheden kunnen wij de jaarcijfers van al onze klanten vóór 31 mei afronden. Dit voorkomt dat de ondernemer belastingrente moet betalen’’, legt Gerard uit.

VASTE PRIJS Intweeger richt zich op het MKB tot ongeveer 25 personeelsleden. ,,We zijn zelf ondernemer en weten waar onze klanten mee te maken hebben. Graag komen we kennismaken om een beeld van uw bedrijf te krijgen. Is er een klik, dan maken we een offerte met een vaste prijs’’, vervolgt Gerard. ,,Hiermee weet u als ondernemer waar u aan toe bent. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Even bellen bij vragen kan gewoon zonder een extra factuur van ons te verwachten. Wij nemen de tijd voor u’’, besluit Gerjanne. Voor een vrijblijvende kennismaking bel Gerard Vis op: 06 - 27620987 of Gerjanne van Veldhuizen op: 06 - 25014613. Een mail sturen kan naar: info@intweeger.nl of kijk eens op: www.intweeger.nl.

advertentie
advertentie